Fra den 1. til den 7. juni kan madentusiaster landet over glæde deres maver med en gastronomisk oplevelse, der både tilfredsstiller smagsløgene og støtter en god sag. Med den nye festival Spis & Støt slår en perlerække af landets restauranter dørene op og byder på en skræddersyet 3-retters menu for kun 250 kr. Af beløbet går 40 kr. ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Blandt de deltagende er restaurant Oven Vande i Fredericia samt mere end 60 andre restauranter i hele landet, der alle er gået med i det nye velgørenhedsprojekt for at sætte fokus på sygdommen, der i dag rammer hver tredje dansker.

”Kræft er en af de sygdomme, som flest mennesker dør af i Danmark, og vi bliver alle på et eller andet tidspunkt i livet berørt af den – enten som patient eller pårørende. Derfor håber vi, at så mange danskere som muligt vil besøge restauranterne og nyde en dejlig middag i uge 23 samtidig med, at de støtter vores arbejde med at bekæmpe kræft” siger Lise Atzen Bjerregaard, chef for events i Kræftens Bekæmpelse.

Der har fra start været over 25.000 menu-billetter til salg på de mange restauranter – og der er fortsat ca. 10.000 billetter, som kan købes med det samme på spisogstøt.dk. Alt hvad man skal gøre er at vælge en dag, booke et bord og betale direkte på sitet. Få minutter efter modtager man en e-mail med tilhørende menubillet.

HVORNÅR: 1.-7. juni 2015

HVOR: På en af de mere end 60 restauranter rundt om i landet

BESTIL BILLET PÅ: www.spisogstøt.dk

 

Fakta om Kræftens Bekæmpelse

  • Hver tredje dansker rammes af kræft
  • Mere end hver anden kræftramte dansker bliver helbredt
  • Mere end 250.000 danskere lever med kræft i dag
  • Kræftens Bekæmpelse er finansieret af private midler – kun 4 pct. kommer fra det offentlige
  • Kræftens Bekæmpelse står for halvdelen af al kendt kræftforskning i Danmark