Når der er byrådsvalg i november går Socialdemokraterne i Kolding Kommune til valg på mærkesager der er lavet i samarbejde med borgerne. På fire offentlige møder, samler borgmesterkandidat Christian Haugk sammen med partiets byrådskandidater inspiration til hvilke mærkesager Socialdemokratiet skal arbejde med de næste fire år.

– Vi vil gerne have borgernes inputs til, hvad der er vigtigt for deres hverdag – og udvikling af kommunen, siger borgmesterkandidat Christian Haugk.

Ved det første møde i Christiansfeld deltog godt 30 borgere. Mandag kommer møderækken til Vamdrup og senere holdes møder i Lunderskov og Kolding.

– Socialdemokratiets valgkatalog kommer til at afspejle hele Kolding Kommune. Vi er optaget af udviklingen både Seest og Vamdrup, så det er helt naturligt at holde møderækken flere steder i Kolding Kommune, slår Haugk fast.

Næste møde holdes mandag 10. april kl. 19 – 21 på 3F Kongedalen, Koldingvej 1 i Vamdrup. Alle er velkommen til at deltage. Der holdes møder i Lunderskov 15. maj og i Kolding 12. juni.