De, der oplevede Snoop Doggs afterparty på Generalen mandag aften, fik et minde for livet. En knap to timers mini-koncert med en af verdens største hiphop-kunstnere, selveste Snoop Dogg.

Man kan roligt sige, at der blev skrevet musikhistorie i Fredericia. Det er uhyre sjældent, at få så stort et navn til at holde afterparty på sådan et lille sted, som Generalen er. Men sikke en fest!

Derfor kan det også undre en del, at det var svært at sælge billetter til afterpartyet. Efter vores skøn, var alle billetter ikke udsolgt. Men dem, der havde vovet sig ned på Generalen, fik fuld valuta for pengene.

Den ranglede superstjerne ved, hvordan man sparker en fest i gang.

Klagede over for høj musik

Fredericia Politi modtog kun en klage fra en beboer i området, at lydniveauet var for højt. Men inden politiet nåede frem for at undersøge klagen, var den verdenskendte amerikanske rapstjerne smuttet.

– Arrangementet forløb stille og roligt – set med politiets øjne, oplyser stationsleder Peter Balsgaard fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Nederst kan du se en lille video, hvor superstjernen ankom ( og afgang ) til Generalen. Vi beklager den dårlige kvalitet, men det var meget mørkt.


( Foto: Instagram )