– Hun er fuldstændigt skruppelløs, har ingen empati og er superdygtig til at manipulere folk. Sådan skriver et af de mange ofre på Facebook, der er blevet snydt af kvinden.

Tricket består i, at kvinden snyder sig til kolde kontanter ved hjælp af historier, som gør, at folk får medlidenhed med hende.

En af dem, som der er blevet snydt af kvinden, er Henrik Eriksen, der er indehaver af Eriksen’s Vinhandel i Fredericia.

– Havde en kvinde inde i min forretning igår, der franarrede mig 200 kr. til benzin til hendes bil, så hendes søn kunne komme på spejderlejr. Hun starter ud med et fysisk problem, der ændre sig til at hendes søn ikke kan komme på spejderlejr fordi hun har glem sit dankort i deres anden bil. Derfor skal hun bruge 200 kr. til at fylde benzin på bilen, så hun kan køre ham derud. Hun spiller på empati og følelser, og det ville være synd hvis nu drengen ikke kunne komme på lejr. Bare fordi man godt vil hjælpe andre mennesker, så skal man udnyttes. Det er det jeg bliver gal over. Hvis folk ellers vil hjælpe, så bliver jeg glad, og hvis folk synes det er sjovt, så er det fint med mig – men man ved aldrig om det bliver din egen tur en dag, skriver Henrik Eriksen på sin profil på Facebook.

Hos politiet i Fredericia bekræfter man anmeldelsen af kvinden fra Eriksen’s Vinhandel.

– Kvinden blev anmeldt torsdag til os. Der er kun en anmeldelse i øjeblikket, men vi afventer, om der er flere på vej, oplyser Mogens Damgaard fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

(Arkivfoto)