Den højt roste Anya spiller i Tøjhuset

Den dansk-amerikanske sangerinde Anya forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderroste EP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen. Anya blev kaldt ”Danmarks nye R&B-håb” og vandt bl.a Politikens iByen-pris i kategorien Årets Upcoming.  

Efter den eksplosive start på karrieren har Anya siden fulgt op med stærke singler som Doorstep, Break Up Battle og Overrun, og har flere gange været P3s Uundgåelige. Med en perlerække af singler strøet over de seneste par år, har Anya altså for længst levet op til hypen og etableret sig som en cementeret artist på den danske R&B-scene.

Den 28-årige sangerinde er kendt for sin indlevelse på scenen, og har spillet adskillige udsolgte koncerter i København. Efter at have spillet support for Thomas Helmig på hans udsolgte Arena turné er Anya og hendes band i absolut topform.

Med starten på det nye år, går Anya nye, mere poppede veje, end hvad hun hidtil har budt på, og den nye stil kulminerer med udgivelsen af sangerindens debutalbum i første halvdel af 2019.

– Jeg har arbejdet på det her album i flere år nu, og har arbejdet intensivt på at samle alle trådene. Musikken er stadig inderlig og ærlig, men den er blevet mere legesyg og energisk. Jeg har uendelig kærlighed til de nye sange, og jeg føler at jeg endelig har omfavnet det store, bankende pophjerte, jeg har i mig.

Koncert i Tøjhuset lørdag d. 2. november kl. 21. Billetsalg:  tojhuset.dk.

http://bit.ly/rosalecture

Skriv en kommentar