Ferietiden er over os og for mange betyder det, at hele familien inklusiv kæledyret skal have pakket til dagene væk hjemmefra. Hvad, der skal i kufferten, afhænger dog af både dit kæledyrs race og jeres feriedestination. Vil du derfor være sikker på, at dit kæledyr får de bedste betingelser på jeres tur, så tag i Maxi Zoo Fredericia, når butikken afholder rådgivningsdage om ferie med kæledyr fra fredag den 23. juni til søndag 25. juni.

Her kan du sammen med Maxi Zoo’s veluddannede personale gratis få gennemgået de vigtige punkter på ferie tjeklisten, høre om sundhed og forebyggelse inden turen, tale om rejse og sikkerhedsforanstaltninger under turen inklusiv den optimale transport, så dit kæledyr kommer sikkert frem.

Undgå feriemave
Uanset, om jeres tur går rundt i Danmark eller udenlands, så er det en god idé at overveje, om dit kæledyr har brug for at medbringe et lille rejseapotek, hvis uheldet skulle være ude eller den bliver bidt af flåter. De højere varmegrader kan desuden få betydning for dets fordøjelse, så du skal derfor være ekstra opmærksom på dets ernæring på ferien. Alt dette står Maxi Zoo’s personale klar til at hjælpe med og vejlede omkring ganske gratis under rådgivningsdagene, hvor der selvfølgelig også er gode rabatter at hente. Vil du derfor sikre dig, at familiens bedste ven også får en fantastisk og sikker ferie, så tag ned i butikken, hvor den firbenede som altid også er velkommen.

Der er rådgivningsdage om kæledyr på ferie fra fredag den 23. juni til søndag den 25. juni i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131, 7000 Fredericia.