Der er høj solskin og smilende mennesker i hundredevis, da SER Hegn i dag afholdt reception og indvielse af deres nye domicilbyggeri i Prinsens Kvarter Fredericia. Lemonbar, kolde drikkevarer og StreetFood var sat frem til forkælelse af medarbejdere, familie, venner, samarbejdspartnere og presse. Senere på dagen skulle flere også se Cirkus Maskots forestilling. Cirkus Maskot havde taget opstilling på den anden side af vejen.

Historien om SER Hegn går i øvrigt tilbage til Givskud Zoos berømte næsehorn, ”Brutallis”, da zoolog Richard Østerballe opfordrede grundlæggeren af virksomheden, Svend Erik Rasmussen til at videreudvikle sine ideer om grøftegravning tilbage i 1990. Svend Erik Rasmussen sidder i dag i virksomhedens bestyrelse.I dag er der to hovedaktionærer i virksomheden, hvor Henrik Rasmussen er den ene med ansvar for SER Hegn, og Thomas Munch Sørensen den anden, som driver deres anden virksomhed: Malus.

Ser Hegn, Reception. 25.august 2017
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen

Henrik Rasmussen: I har et gemt potentiale i byen, vi er så stolte af at være i byen

Henrik Rasmussen bød velkommen og gav ordet til Borgmester Jacob Bjerregaard. Borgmesteren glædede sig over det store fremmøde og ikke mindst, at det er gået så stærkt med at få SER Hegn til byen. “Det viser, at vores samarbejde virker. Det kræver to til en tango. Vi byder jer velkommen i vores by, som vi ved, at I bliver glade for at være i. Vi har så meget at byde på, Teater, Kanalbyen, natur og meget andet. Jeg har fulgt med i jeres byggeri og jeg synes, at det er blevet rigtig flot,” sagde Borgmesteren.

Henrik Rasmussen efter Borgmesterens tale ordet:

“Det er fantastisk at være her i dag. Sikke et vejr, og tak til jer alle for at være kommet. En særlig tak til vores pladsmand Claus og Jeanette, for at det er blevet, så godt. Alle medarbejdere har kæmpet for det her, og det betyder noget for os,” sagde direktøren.

Han takkede også sin far Svend Erik Rasmussen for at grundlægge virksomheden og drive den, som havde han gjort. Det frembragte klapsalver fra gæsterne. “Vi tog den analog og gjorde digital, men uden dig far, havde vi ikke været her”, sagde direktøren. Senere i sin tale var der en stor tak til Fredericia Kommune og Business Fredericia:

“I har et gemt potentiale i den by her. Fra vi startede op til i dag, har I stået på pinde for os. Det har været en kæmpe oplevelse. Det møder vi ikke i alle kommuner, I kan sagtens lære Rødovre noget der. Også en stor tak til Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia, til Borgmesteren og til Jens Ole Andersen fra kommunen, der solgte os grunden til alt for mange penge. Tak for jeres sparring. Vi er stolte af at være kommet til byen”.