Galeasen Aventura hejser den 22. august storsejlet sammen med Indslev Bryggeri og inviterer til sejltur med ølsmagning. Sejlturen er første eksempel på de utraditionelle samarbejder, der opstod i kølvandet på Destination Lillebælts Innovationsbazar i april og er udviklet i samarbejde med Nordstjernen, Trinity Hotel og Konferencecenter og VisitFredericia.

Skipper Henrik Traugott Olsen glæder sig over det nye samarbejde og håber, at gæsterne vil tage godt imod det nye tilbud.

– Jeg håber, at turen bliver en succes, så vi til næste sommer kan have flere afgange både fra Middelfart, Fredericia og Kolding, fortæller Henrik Traugott Olsen.

Hos Destination Lillebælt er man glad for, at samarbejdet mellem aktørerne begynder, at resultere i nye produkter til turisterne.

-Mange af aktørerne i området er gode til at se gevinsterne ved samarbejde, og der er flere, der arbejder sammen for at udvikle nye tilbud til glæde for områdets beboere og vores gæster, fortæller Anders Johansen, der er udviklingskonsulent i Destination Lillebælt.

På sejlturen den 22. august fortæller Skipper Henrik Traugott Olsen om Aventura, der sejlede med ål i Norden første gang i 1914, og ølguiden Claus Bolund fortæller om Indslev Bryggeri og giver smagsprøver på 6 gode lokalproducerede øl fra bryggeriet. Til ølsmagningen serveres et lille pølsebord fra den lokale slagter i Strib. Som gæst får man mulighed for at tage aktiv del i opgaverne ombord på skibet og får dermed en autentisk oplevelse af livet ombord på den gamle galease. Efter turen vil der være mulighed for køb af Indslev øl.

FAKTA:
Hvornår: Den 22. august 2014
Varighed: 3 timer
Afgang Klokken 18.00
Mødested: Gl. Havn i Middelfart. Havnegade 84, 5500 Middelfart.
Alder: Min. 18 år.
Husk: Vindtæt tøj, robust fodtøj, kikkert Forudsætninger: Turen er kørestolsvenlig Pris (inkl. moms): 470 kr./pr. person Antal deltagere: Min. 20 og maks. 36. Bookning: På lillebaelt-booking.dk