Den 47-årig fredericianer, Sanne Døssing, er et kendt ansigt i bybilledet. Nu har hun taget springet og blevet selvstændig med firmaet D*Event.

Sanne Døssing har igennem flere år haft en container i C-byen med Krølhjernerne, og hun har samtidig været en af dem, der har stået bag julebyen i Fredericia og er på den måde blevet kendt i bybilledet, men tilbage i april valgte hun at oprette et eventbureau.

– Jeg laver lidt det samme som i de sidste års jul i Fredericia. Jeg har hytter magen til dem, som der er i Fredericia. Jeg laver markeder forskellige steder i landet, men jeg kommer samtidig også til at gøre det i Fredericia, siger Sanne Døssing og fortsætter:

– Jeg har lavet julemarked de sidste par år i Fredericia og når man har en opgave, og man ikke synes man er på arbejde, men har en fest med det og lykkedes med det og folk er glade og så opstod muligheden i , at jeg kunne det selv. Min projektansættelsen var færdig, og i en alder af 47 år så var det nu, at jeg skulle gøre det. Jeg brugte januar, februar og marts på at undersøge alle de praktiske ting og d. 6. april startede jeg.

Sanne Døssing fortæller, at hun har kontaktet flere steder, og der er faldet flere aftaler på plads i forhold til at lave markeder. Se mere om det i indslaget i toppen af artiklen.

Skriv en kommentar