Trelde Næs danner søndag den 7. maj kl. 12.00-17.00 endnu engang rammen om ’Skovens Dag’ i Fredericia – en dag, hvor hele familien kan komme en tur ud i det fri og prøve spændende aktiviteter og møde skovens folk.

I løbet af dagen kan du og familien komme på flere guidede ture, hvor I kan høre om naturen, om vilde bier, smage på vild mad eller blive klogere på næssets spændende kulturhistorie.

Hils på skovens folk
Skovarbejderne og en række foreninger og ildsjæle viser, hvordan de bruger skoven og inviterer alle til at prøve. Du kan fx møde jægere, spejdere, fiskere, insekt- og paddekyndige, hundeførere, le-slåere og kunstnere. Alle er klar til at give jer en oplevelsesrig og spændende dag i skoven.

”Det er super dejligt at opleve, at der er flere og flere foreninger og grønne ildsjæle, som deltager med aktiviteter på ’Skovens Dag’. Det fortæller os, at borgerne i Fredericia er glade for naturen og især for Trelde Næs”, fortæller naturvejleder Bjarne Christensen.

Dagens starter kl. 12.00 ved Trelde Naturcenter, hvor Christian Bro, formand for Miljø- og Teknikudvalget byder velkommen og jægerne blæser i jagthorn. Bagefter kan hele familien kaste sig ud i forskellige grønne aktiviteter frem til kl. 17.00.

Der kan købes forfriskninger flere steder i skoven. I Naturskolen stiller Trelde Næs Camping med kaffe og kage, og på stranden er der pølser og snobrød.

’Skovens Dag’ for 13. gang
’Skovens Dag’ er en tilbagevendende begivenhed i Fredericia Kommune, som er blevet et stort tilløbsstykke med mange hundrede besøgende. I år er det 13. gang, ’Skovens Dag’ løber af stablen i Trelde Næs, der er et populært udflugtsmål for både mange fredericianere og turister.

Der er busforbindelse til Trelde Næs med bybus linje 6, som kører lige til døren.

Du kan få hele programmet på biblioteket eller hente det på vores hjemmeside: http://www.fredericia.dk/naturoplevelser