Fra 3. november kan vælgerene give deres bidrag til valget af TreFors repræsentantskab. Der er mulighed for at stemme på såvel seriøse som useriøse kandidater.!

De seriøse, ja det giver næsten sig selv. Det er dem, der melder sig som kandidater, uden skelen til ussel mammon. Det der dem, der forsøger at varetage forbrugernes interesser, selv om de er oppe mod en `betonklods´, der ikke er til at rokke ud af stedet! Hvorfor den ikke er det, tja…!

Bland de seriøse kandidater vil jeg opfordre til at stemme på fx Charlotte Høgedal, Pjedsted, som virker til at være ærligt engageret i at få styr på dette pamperforetagende, eller på Kurt Dahl-Petersen, Fredericia, der har lignende intentioner.

Derimod kan jeg ikke anbefale at stemme på byrådsmedlemmer fra Fredericia Byråd, som på helt utilgivelig vis har tilsidesat al god demokratisk skik, uanset hvad de har besluttet i Byrådet. Det er rigtigt, at Byrådet ikke har haft muligheder for at ændre sine egne `husmandsregler´, men det afholder jo ikke de pågældende kandidater for at undlade at benytte sig af disse nordkoreanske metoder!

Karl Ejner Jørgensen
Thygesminde Allè 120,1
7000 Fredericia