Indbrud på Industrivej

I tidsrummet mellem fredag kl. 20.15 og lørdag kl. 07.00 er 3 hængelåse klippet over til flere containere på et lager på Industrivej 6. Der er stjålet værktøj, højtrykrensere, stampere mv. Der er endnu ikke overblik over samtlige stjålne genstande og fabrikat.

Røveri på Havfruen

Mandag klokken 00.09 var der røveri på Restaurant Havfruen i Vendersgade.

Gerningsmanden kommer ind på værtshuset og truer bartenderen og en gæst med en pistollignende genstand til at udlevere kassebeholdningen og egen pengebeholdning.

De overfaldne har forklaret at pistolen muligvis var en attrap, og de derfor ikke reagerede på truslen. Gerningsmanden valgte herefter at tage flugten og løb fra stedet.

Politiet var efterfølgende massivt tilstede, hvor der blev brugt hunde til at afsøge mulige flugtveje. Men uden held da der ikke blev fundet spor.

Gerningsmanden beskrives som en dansk udseende mand, lys i huden, slank, og cirka 185 cm høj. Han var iført en sort jakke og lyseblå bukser, muligvis jeans. Han havde en hætte over hovedet og et rødt tørklæde for munden. Politiet efterlyser personer der kan bidrage til opklaringen.