Nu behøver lokalbefolkningen i Fredericia ikke at bevæge sig langt for at besøge en af Danmarks mest populære restauranter. Den ære kan Restaurant Oven Vande i Fredericia nemlig bryste sig af lige nu. I april måned er restauranten blandt de restauranter i hele Vestdanmark (Jylland og Fyn), der har fået de mest positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Det viser en ny opgørelse fra DinnerBooking, der administrer bookinger for over 500 restauranter og caféer. Med i opgørelsen er blandt andet også den anmelderroste Restaurant Lieffroy i Nyborg.

For de, der endnu ikke har oplevet Restaurant Oven Vande, er der lige nu mulighed for at gøre det samtidigt med, at man støtter Kræftens Bekæmpelse. Restauranten deltager nemlig i den landsdækkende restaurant-festival Spis og Støt, hvor en række af Danmarks gode restauranter i samarbejde med DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse tilbyder en særlig tre-retters menu for 250 kr., hvoraf 40 kr. går direkte til kampen mod kræft. For Henrik Lyager, der er manden bag Restaurant Oven Vande, var det en selvfølge, at de skulle være med:

”Kræft er en sygdom, som kommer til at berøre de fleste af os i løbet af vores liv, og derfor mener vi, at det er vigtigt at hjælpe til, hvor man kan. Det kan vi med vores restaurant, og vi ser frem til at byde på lækker mad i en god sags tjeneste, og så krydser vi fingre for, at det udvikler sig til at blive en stor og tilbagevendende begivenhed, som danskerne hvert år kan se frem til, ” fortæller Henrik Lyager.

De fem bedste i Vestdanmark (Jylland og Fyn)
1. Lieffroy, Nyborg
2. Huset Blom, Sønderborg
3. Det gamle Mejeri, Mårslet
4. Restaurant Oven Vande, Fredericia
5. Kähler Villa Dining, Risskov

Hvem er DinnerBooking?

DinnerBooking leverer bookingsystemer til mere end 500 restauranter og caféer og håndterer næsten 10 mio. gæster om året. Foruden bookingsystemerne står DinnerBooking bag restaurantsiden dinnerbooking.com, hvor gæster kan booke bord blandt de mange restauranter og caféer. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned laver DinnerBooking en top 5 over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser. Denne måneds opgørelse er baseret på i alt 20.144 besvarelser.

(Arkivfoto)