Hotelhygge for to med morgenmad og middag kan nu ryge i indkøbskurven sammen med mælk, kaffe, pålæg og andre dagligvarer, når du handler i REMA 1000. Den norskejede dagligvarekæde, der i dag råder over 258 butikker, sætter nemlig gavebeviser fra Small Danish Hotels på hylderne. Det betyder, at de handlende i REMA 1000 får let adgang til at hoppe i dynerne på Fuglsangcentret eller et af hotelkædens mange andre overnatningssteder landet over, hvor man frit kan vælge mellem badehoteller, trendy cityhoteller, klassiske danske kroer eller slotte og herregårde.

”Hos REMA 1000 gør vi meget ud af at levere gode varer. Grunden til dette samarbejde er dels, at vi synes, det kunne være sjovt også at være leveringsdygtig i gode oplevelser, dels at der i Danmark findes mange fantastiske kroer og hoteller, som vi gerne vil gøre det nemmere for vores kunder at få adgang til”, siger indkøbsdirektør i REMA 1000, Anders Rene Jensen.

Også på Fuglsangcentret udtrykker direktør Grethe Andersen glæde over den nye aftale. Ikke mindst fordi den gør hoteloplevelser tilgængelige for et bredt publikum over hele landet.

”Danskerne er vilde med at købe gaver, der sætter lidt krydderi på tilværelsen, og det må gerne være nemt at komme i nærheden af uanset, hvor man bor i landet. Vi ser det som et stort plus at være på hylderne hos en landsdækkende detailkæde, og REMA 1000 er det perfekte match. REMA 1000 værner om den gode personlig kundeoplevelse, og det er lige i vores ånd”, siger Grethe Andersen.

Small Danish Hotels har netop indført et helt nyt elektronisk gavebevis, der gør det meget enkelt at indløse og booke oplevelsen. Oplevelsesgaverne er især populære her op til juletid, hvor de ofte ender
under træet den 24. december eller på gavebordet ved særlige lejligheder.

På billedet øverst ses direktør på Fuglsangcentret, Grethe Andersen, som glæder sig over, at det nu bliver endnu nemmere at købe gode oplevelser.