Tempa Håndværk fra Nykøbing Mors har gjort lidt af et scoop, når det i efteråret går løs med Kreative Dage i MESSE C Fredericia.

De har nemlig fået en aftale i stand med den verdenskendte kunstner Nick Agar fra England om at besøge messen og Tempa Håndværks stand.

Nick Agar er internationalt kendt for sine dekorative skåle med forskellige overfladestrukturer og dekorationer. Hans drejede skåle og specielt vægskulpturer er efterspurgt af samlere over hele verden.

Med mere end 25 års erfaring har han en fantastisk forståelse for de muligheder, der er på drejebænken med forskellige typer drejejern. Han er inspireret af organiske former, keramik, havliv, antikke skulpturer og området ned til en flod, hvor han har sit studie.
Nick rejser verden rundt det meste af året og inspirerer drejere over hele verden.

På Kreative Dage kommer han og demonstrerer på Tempa Håndværks stand, og man vil også kunne opleve ham på scenen, hvor han vil fortælle om sine rejser og sit arbejde.

Kom og oplev Nick Agar demonstrere de mange muligheder for overfladedekorationer med texturejern fra Robert Sorby, og se hvordan hans berømte Vikinge solnedgangsskåle bliver til.

Kreative Dage finder sted 27.-29. oktober i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.