En ny politisk NGO forening, går i luften med et politisk møde lørdag den 26 juni kl. 14:30 hos Peugeot Vesterballevej 7 Fredericia. 

Politisk Dialog er en NGO forening, der har til formål at arbejde for at udbrede oplysning om det danske demokrati og udbreder viden og forståelse for de demokratiske processorer. Politisk Dialog hjælper med rådgivning og politisk information. Politisk Dialog vil gerne invitere politikerne med helt ud til borgere i de små samfund for at diskutere og udvikle fælles visioner – gerne i samspil med lokale virksomheder. 

– Vi har været undervejs med projektet i et halvt års tid, men har nu fået alt det formelle på plads og er klar til at gå i luften siger formand Per Skjøtt. 

Med dette møde ønsker foreningen at sætte fokus på den politiske dagsorden i Fredericia, hvad sker der lige nu og hvordan Fredericia får gang i den positive udvikling igen. 

Politisk Dialog indbyder borgere og erhvervsliv til information og debat om, hvordan vi skal udvikle kommunen nu og i fremtiden. Mød din politiker og fortæl, hvad du mener. Mødet foregår hos Peugeot Vesterballevej 7 Fredericia, lørdag d. 26. juni kl. 14:30. 

Kl. 14.30 Velkomst v/ formand for Politisk Dialog. Per Skjøtt 

Kl. 14:40 Oplæg ved moderator 

Kl. 15:00 Politisk debat med løbende udskiftning på scenen (som Debatten med Clement) med deltagelse af lokale politiker fra alle partier i Fredericia. 

Kl. 17.00 afslutning 

Politisk Dialog er vært med rødvin og ostebord og masser af kaffe. 

Deltagergebyr 80,- kr. pr. person. Tilmelding er påkrævet grundet Corona og forplejning. 

2 KOMMENTARER

  1. Super godt initiativ. Jeg undrer mig dog over, at jeg blandt andre jeg selv ikke er inviteret med til debatmødet, når nu man reklamerer med at alle, som opstiller, er repræsenteret. Jeg har spurgt “Politisk Dialog” og afventer svar.

    • Det er selvfølgelig interessant når Lise Nielson (A) medlem af Demokrati- og Borgerudvalget sidder i bestyrelsen i Politisk Dialog ikke vil inviterer alle partier i byen med til Dialog.
      Alternativet Fredericia afholder bestyrelsesmøde på Lørdag, men vi ville da gerne have haft muligheden for at sige pænt nej tak. Det må blive en anden gang, hvis vi får buddet.

      Alternativet Fredericia sætter byen først  💚 

Skriv en kommentar