En 73-årig mand blev lørdag morgen klokken 05.26 overfaldet af to mænd af anden etnisk herkomst end dansk på Vejlevej i Fredericia. Politiet betegner overfaldet som røveri.

– Den 73-årige mand fra Fredericia bliver væltet af sin cykel ved Vejlevej nr. 9 af to hætteklædte mænd, hvorefter de tildeler den 73-årige flere slag og spark og gennemroder hans lommer, men de får intet med derfra, oplyser vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

De to overfaldsmænd var begge iført mørk tøj og er af anden etnisk herkomst end dansk. De beskrives til at være omkring 20 år og ca. 180 cm høje. Hætten på deres hættetrøjer var trukket op over hovedet.

– Vi vil meget gerne høre fra vidner, som har set overfaldet eller som genkender de to overfaldsmænd, slutter vagtchef Henrik Dam.

Du kan kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Opdateret klokken 17.00
Vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi oplyser til Fredericia Avisen, at de to overfaldsmænd stadig ikke er blevet fundet. Hvis man har set noget, eller ligger inde med en viden, der kan hjælpe politiet med at finde frem til dem, så kontakt politiet på tlf. 1-1-4.

Vejlevej ved nr. 9. (Foto: Google Street View )