Restaurationerne i Jomfru Ane Gade i Aalborg genåbner i dag den 17. juni efter 14 dages nedlukning. Nordjyllands Politi genindfører samme dag et hotspot for at minde Gadens gæster om de fortsat gældende forholdsregler og restriktioner.

Hos Nordjyllands Politi er man derfor igen klar med en politimæssig indsats, der kan være med til at sikre et forsvarligt festmiljø, hvor hver gør sit til at hindre en ny smittestigning.

– Vi fortsætter, hvor vi slap den 3. juni, så vi vil med andre ord være meget synlige i og omkring Jomfru Ane Gade. Det er det, vi nu markerer med at genindføre hotspottet. Selv om man må forsamles op til 500 personer udendørs, har vi stadig en opgave i at sikre, at folk holder fornuftig afstand, og at restaurationerne kontrollerer coronapas hos de indendørs gæster, forklarer vicepolitiinspektør Henrik Skals, Nordjyllands Politi.

Han oplyser, at politiet generelt har oplevet, at Gadens gæster har lyttet til ordensmagtens henvisninger og forsøgt at undgå sammenstimling uden for værtshusene ved lukketid. 

– Så vi regner selvfølgelig med, at folk fortsætter den gode stil. Vi holder også selv fast i vores gode samarbejde og dialog med både Aalborg Kommune og restauratørerne i Jomfru Ane Gade, siger Henrik Skals.

Nordjyllands Politi genindfører et hotspot fra 17. juni til foreløbig 1. juli 2021 i følgende gader i Aalborg:

  • Jomfru Ane Gade
  • Jomfru Anes Gård
  • Ny Mølle Stræde (den smalle passage ind til Jomfru Ane Gade)

Hotspottet betyder konkret, at politiet har øget fokus på området og kører patruljetilsyn i og omkring festgaden, særligt i weekenderne og aftentimerne, hvor aktiviteten i gaden naturligt er højest.  

Skriv en kommentar