Nu sættes forbud mod banderelaterede personer på værtshuse og diskoteker i nattelivet i gang. Horsens og en række omkringliggende byer er blevet enig om, at banderelaterede personer ikke skal have adgang til værtshuse og diskoteker.

I f.eks Horsens gælder forbuddet for Midtbyen og handler om nattelivet – og ikke om, hvis man er ude at spise med familien eller lignende, forbuddet gælder fra kl. 23.00, og gælder for de personer, som politiet har registreret som bandemedlemmer. Disse personer må hverken få serveret eller opholde sig i restaurationerne.

Der er dog tre restaurationer i Horsens, der ikke ønsker at samarbejde med politiet om dette forbud.

I Fredericia overvejer politiet også, at lave samme forbud i fæstningsbyen.

– Vi overvejer også en forbud i Fredericia, som det er sket i andre byer. I løbet af denne uge har vi mere information om dette, udtaler lederen af lokalpolitiet i Fredericia, Peter Balsgaard Nielsen, til Fredericia Avisen.

Alle de restaurationer, der er en del af dette samarbejde for et sikkert natteliv vil have et opslag med forbuddet og et mærkat med “Trygt natteliv” synligt, således at alle, der færdes dér vil kunne se at de er på en restauration, der er med i indsatsen.

(Foto: politi.dk)