U18-pigerne fra MG&BK har vundet fynsmesterskabet i fodbold, allerede før deres sidste kamp er afviklet. Med lutter sejre i både grund- og slutspillet, er pigerne nu så suverænt i spidsen, at de ikke kan indhentes.
I den seneste kamp vandt Middelfart-pigerne 4-0 over NØFF, som er et hold med nordfynske spillere fra blandt andet Kerteminde og Munkebo. Hele seks U16-spillere var denne gang med på Middelfart-holdet, og de yngre piger har i hele sæsonen ydet en flot indsats på U18-holdet – hvoraf flere til gengæld spiller med seniorerne i Kvindeserie Vest.
Foreløbig har U18-holdet en målscore i sæsonens kampe på 42-2. Pigerne spiller turneringens sidste kamp mod Odense Q på søndag.
I sidste uge spillede pigerne i øvrigt fynsk pokalfinale – ligeledes mod Odense Q. Men trods overvægt i spil og chancer, lykkedes det ikke Middelfart at score. Efter 0-0 i ordinær kamp, tabte Middelfart 5-4 på straffespark.


Hvis du – eller en du kender – har lyst til at spille med, er du altid velkommen til at komme til træning hos de nykåret mestre. De første tre gange er gratis.

Skriv en kommentar