Ser du godt ud med briller, kan du netop nu få en helt unik mulighed for at hjælpe mennesker i Tanzania med at se godt. I samarbejde med blogger og mode-ekspert Pernille Teisbæk har Louis Nielsen nemlig indledt Danmarks største brillemodel-konkurrence, Brillelook 2015. Der er flotte præmier og spændende foto shoots i vente til de bedste, og vinderen kommer med Louis Nielsen til Tanzania for at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers aldrig ville have fået hjælp.

– Jeg ser frem til at hjælpe med at finde Danmarks bedste brillelook, og jeg opfordrer alle til at melde sig – uanset om de bruger briller for at se godt eller for at se godt ud, siger Pernille Teisbæk og tilføjer:

– Og så er det en ære at få lov til at støtte Louis Nielsens arbejde i

Tanzania, hvor det for mange ikke handler om at se godt ud med briller, men om at få en synsprøve og et par briller, så de kan se.

Konkurrence på facebook

Brillelook 2015 foregår på www.facebook.com/louisnielsen, hvor det er muligt at blive tilmeldt og uploade fotos af sig selv med almindelige briller. Alle, der går med briller – uanset om det er for at se godt eller for at se godt ud – kan være med. Kniber det med brillestilen, står Louis Nielsen i Fredericia klar til at hjælpe:

– Alle er velkommen hos os for at høre mere, og vi hjælper også gerne med at finde den rigtige brillestil, siger chefoptiker Michael Biegala hos Louis Nielsen i Fredericia.

Der er masser af præmier og oplevelser på højkant i Brillelook 2015. Finalen finder sted onsdag 26. august ved et stort show i København. Udover titlen, Brillelook 2015, bliver vinderen ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i Tanzania og skal en tur derned for at hjælpe med velgørenhedsarbejdet. For alle finalister venter der desuden et eksklusivt foto shoot i København med den anerkendte modelfotograf Jonas Jensen bag kameraet og med Pernille Teisbæk som stylist og mentor.

Det er muligt at følge konkurrencen og læse meget mere om den på www.facebook.com/louisnielsen

Alle myndige personer over 18 år kan deltage, og der er sidste tilmeldingsfrist mandag 22. juni 2015 kl. 12.