Da bandet Pernille Højmark & Det Røde Hav i begyndelsen af februar spillede for fuldt hus i Det Bruunske Pakhus i Fredericia, blev det så begejstret for lokalerne, de fantastiske lydforhold og den gode akustik, at det er blevet en realitet, at Det Bruunske Pakhus skal danne rammerne for bandets kommende live cd.

”Vi er meget taknemmelige over, at Det Bruunske Pakhus har tilbudt os at lægge lokaler til live indspilningen”, udtaler en glad Pernille Højmark, der fortsætter, ”da vi hørte den optagelse, der blev lavet af vores koncert i begyndelsen af februar, var vi ikke i tvivl om, at det ville være oplagt at indspille vores live album i Det Bruunske Pakhus. Pakhuset giver os mulighed for at opnå lige præcis den intense og autentiske stemning, som vi gerne vil have med på albummet”.

Pernille Højmark & Det Røde Hav spiller nyfortolkninger af kendte sangskrivere som Dan Turell, Kai Normann Andersen, Oswald Helmuth P.H., Benny Andersen m.fl. Sangene bliver præsenteret med små sjove og skæve anekdoter, serveret med charme og et glimt i øjet af Pernille Højmark.

Vil du være med som publikum til liveindspilningen?

Der er talt om 2 koncerter, nemlig en eftermiddagskoncert kl. 16 og en koncert kl. 20 søndag den 15. marts. Billetterne til koncerterner, der skal blive til bandets kommende og første live cd koster 150,- kr./stk. Alle der køber billetter til koncerten, vil efterfølgende få tilsendt live albummet som en del af billetprisen.
Billetterne på købes på bruunskepakhus.billetten.dk

Ekstra – få signeret din bog

Billunds Boghandel har lovet at være til stede ved koncerterne og sælge Pernille Højmarks seneste bog ”Først nu forstår jeg intet” til specialpris på dagen. Pernille Højmark vil efter begge koncerter signere bøgerne.
(Foto: Joan Barløse )