I 2019 rundede GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA 50 år, og parken fik det højeste besøgstal i næsten 20 år. Over 400.000 gæster har lagt vejen forbi parken i løbet af året, hvilket er næstbedste besøgstal i parkens historie.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har netop haft sidste åbningsdag i sæson 2019, året hvor parken fyldte 50 år. Det har været en sæson, der har budt på et væld af  nyheder og aktiviteter. Og over 400.000 gæster har oplevet det. Helt præcist er besøgstallet landet på 403.395 gæster. Dertil vil komme nogle ekstra gæster, som skal besøge parken i forbindelse med undervisning og særture over vinteren. 
Familien Blaudzun fra Sønderborg var heldige at ankomme som nr. 400.000, og de fik en gavekurv og årskort til parken.
Ikke siden åbningen af gorillaernes store udeanlæg i 2000 har besøgstallet været over 400.000. Dengang var der cirka 441.00. Og inden da skal man tilbage til 1973, hvor godt 400.200 var forbi. 

– Det er kun sket tre gange i parkens historie, at vi har rundet 400.000 gæster, så vi er  naturligvis rigtig glade for, at vi nu har det næsthøjeste besøgstal nogensinde. Vi har gjort meget for at gøre jubilæumssæsonen ekstra særlig, så det er en kæmpe tilfredsstillelse, at så mange gæster har valgt at besøge os i år, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOTOOPIA, Richard Østerballe. 

Mange aktiviteter og trofaste gæster
Umiddelbart er er to forklaringer på det høje besøgstal.
Blandt årets nyheder, som i høj grad har været med til at tiltrække gæster var brillebjørne i et stort nybygget anlæg, et kæmpestort nyt legetårn, ny indkørsel til parken, nyrenoveret restaurant, nye særudstillinger og et flot åbningsshow. Samtidig er en del af gæsterne årskortholdere, som besøger parken flere gange i løbet af sæsonen. 

– Vi har aldrig haft så mange årskortholdere, som vi har nu. Det betyder meget, at vores gæster synes så godt om parken, at de gerne kommer igen og igen – og at de køber årskort år efter år, siger direktøren. 


Kigger frem mod 2020
Nu hvor portene er lukket for denne sæson, er arbejdet med sæson 2020 allerede i gang.

– Vi er blandt andet ved at se på muligheder for ændringer ved dyreanlæg. Vi planlægger aktiviteter for sæsonen, og så satser vi på at inddrage FNs verdensmål. Så vi har nok at se til, inden vi byder velkommen tilbage til næste sæson, siger Richard Østerballe.   

Åbningsdagen for GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i 2020 bliver lørdag den 4. april.

http://bit.ly/rosalecture

Skriv en kommentar