ECCO stræber altid efter at give sine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige. Det gælder både, når det kommer til oplevelser og produkter. Derfor har ECCO allieret sig med Team JiYo, der siden 2002 har underholdt med parkour og atletisk akrobatik over hele verden. Team JiYo´s filosofi er ”Freedom Of Movement”, som handler om at se muligheder frem for begrænsninger. Samme fokus har ECCO haft med udviklingen af O2, der har et design, som gør, at fødderne har det tørt, køligt og rart, uanset aktivitet og vejrforhold.

Team JiYo vil optræde uden for ECCO butikken i ECCOs nyeste innovation O2, for den sporty sko med luftkanaler og 360 graders ventilation, der leder varmen væk fra fødderne, er perfekt til performance.

”Vi glæder os til at give borgerne i Fredericia en ekstraordinær oplevelse, hvor vi viser, til hvilke ekstremer kroppen kan bruges. Det kan måske inspirere til at begynde at dyrke parkour ellers blot opleve nogle af verdens bedste udøvere på nært hold”, fortæller ejer af Team Jiyo Ilir Hasini.

ECCO har med lanceringen af O2 sat fokus på bevægelse, frihed og luft, der også vil være et gennemgående tema i dagens aktiviteter. Ud over team JiYo, der underholder og giver en introduktion til parkour, vil man kunne opleve et gyroskop, som giver de besøgende mulighed for at opleve følelsen af vægtløshed. Desuden har alle mulighed for at teste den nye O2 sko og opleve den bevægelsesfrihed, som skoen giver.

”Vi glæder os til at få besøg af Team JiYo og give kunderne en sjov oplevelse. Det er jo helt fantastisk, hvad Team JiYo drengene kan præstere og for Fredericia er det en stor begivenhed, at et anerkendt navn som dem lægger vejen forbi. Jeg håber, folk har lyst til at komme ned til butikken og opleve akrobatik i verdensklasse. Der kommer også til at ske en masse spændende ting inde i butikken, så der bliver noget at opleve for både store og små”, fortæller Vathana Mahalingam, der er butikschef i ECCO.

Program:
Oplev Team JiYo optræde mellem kl 14 og 17, den 21. april.
Så kom ned til ECCO butikken på Rådhuspladsen i Fredericia og få en oplevelse ud over det sædvanlige med ECCO Parkour Tour.

(Foto: PR )