Bevillingsnævnet afgørelse om, at Old Irish Pub har fået afslag på en 05-bevilling, får ikke bar-kæden til at droppe Fredericia. Tværimod, fortæller Peder Blak, der ejer kæden sammen med sin bror.

– Men jeg er meget uforstående overfor, at Bevillingsnævnet har givet os afslag på en 05-bevilling. Den afgørelse anker vi. Det har 
vi 14 dage til. Det virker lidt mærkeligt, at både politi samt Plan og Byg på kommunen har stukket tommelfingeren i vejret uden bemærkninger, men Bevillingsnævnet  har ikke. Det virker lidt underligt, udtaler Peder Blak til Fredericia Avisen.

At Old Irish Pub ikke har fået natbevilling, betyder ikke, at de ikke åbner i Fredericia. Alt fortsætter som planlagt. Lokalerne i Gothersgade skal nu gøres klar til fredericianerne. En renovering, der koster brødrene ca. 3 millioner kroner.

Flere restauratører i området har skrevet under på den fælles klage, som beboerne har indgivet til Bevillingsnævnet, da man er bange for, at Ryes Plads skal blive en fredericiansk version af Aalborgs Jomfru Ane Gade.

– Hvorfor at restauratørerne har gjort dette, er jo sikkert på grund af, at de er ”bange” for at miste omsætning i deres egne forretninger. Det bekræfter os jo bare i vores antagelse om, at der er plads til en Old Irish Pub i Fredericia. Stedet i Gothersgade ligger rigtig godt for os og vi glæder os til at åbne i Fredericia. Men jeg vil også gerne indrømme, at det er første gang, at vi har oplevet sådan en modgang fra starten af. I andre byer er vi blevet modtaget med åbne arme. Men det afskrækker os ikke – det gør os bare mere viljefast i troen på, at Fredericia er det rigtige sted at åbne et Old Irish Pub , slutter Peder Blak.