Det blev en noget anderledes start på dagen, da skolen havde ønsket at hylde ham for de flotte præstationer ved OL. Det skete for et rullende TV-kamera og i overværelse af gymnasiekammerater og lærere i kantinesalen. Under et stort bifald bad rektor Kaj Habekost Mikkel Honoré om at træde frem og sagde blandt andet:

– Mikkel har evnen til at begå sig på det højeste niveau i sin sport, og Mikkel har viljen til at gøre det, der skal til, for at nå toppen. Mikkel er også parat til at prioritere sin sport med de udfordringer det giver.

– Og så er det jo ganske fantastisk, når sliddet udmønter sig i fornemt et resultat, som der opnået ved topplacering ved et stort internationalt stævne – fantastisk at kæmpe sig til sølvmedalje ved ungdoms-OL og undervejs vinde en af disciplinerne, nemlig enkeltstarten.

Mikkel Honoré startede dagen med direkte radiointerview med Danmarks Radio P4 Trekanten, og efter at Kaj Habekost havde ønsket tillykke og held og lykke fremover, blev det til endnu en interview med DanmarkC-TV. Det bliver formentlig ikke sidste gang, at han kommer til at fortælle om sine OL-oplevelser i Kina i de kommende dag.

Både i morgen, tirsdag, og på onsdag bliver Mikkel Honoré hyldet officielt af Fredericia Kommune sammen de andre lokale medaljevindere ved ungdoms-OL.

(Foto: IBC International Business College )