Hver uge er der 130.000 vindere af Lotto, men det er ikke hver dag, man bliver millionær. For en heldig odenseaner, var det lige præcis det, der skete i lørdags, da han var en af to vindere af 1. præmiepuljen, og dermed løb afsted med en gevinst på 5.045.342 kroner. Og for vinderen var det dog også en ganske særlig oplevelse af slagsen.

”Det føles helt surrealistisk. Min kone har ofte spurgt mig, hvorfor vi spiller, for vi vinder jo aldrig,” siger den heldige vinder til Danske Spil, der ønsker at være anonym, men gerne vil afsløre, at han er en mand i 40’erne, som kommer fra Odense, og tilføjer:

”Jeg plejer at svare: Hvis ikke man spiller, så vinder man jo aldrig, og når man ikke vinder, så går pengene heldigvis til Udlodningsmidlerne, som støtter foreningerne rundt omkring i Danmark. Jeg er selv foreningsmenneske, så derfor har jeg det egentlig fint med, at jeg ikke altid vinder,” fortæller den glade vinder.

Han fandt ud af, at han havde vundet, da han blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spil.

”Man har jo altid hørt om dem, der bliver ringet op af Danske Spil, så jeg svarede bare: ”Jamen, det er da dejligt, du ringer!” og så bad jeg ham om lige at gentage, hvor meget vi havde vundet, da jeg satte højttaleren til,” fortæller den heldige odenseaner.

Og med en gevinst på 5 millioner kroner giver det da også mulighed for at forsøde tilværelsen lidt.

”Vi har ikke taget stilling til, hvad gevinsten skal bruges på endnu, og vi kommer heller ikke til at skifte bilen ud. Men jeg har da joket med, at vi skal have en robotplæneklipper. Og så har vores familie altid stået klar med en hjælpende hånd, når vi har haft brug for deres hjælp, så nu tager vi dem med på en ferie,” slutter den heldige vinder.