Fredag d. 2. Juni afholdt Radikal Ungdom Lillebæltaksen ekstraordinær generalforsamling, og i den anledning blev der valgt et spritnyt formandskab, samt en ny bestyrelse. På samme dag takkede det gamle formandskab af. Formand Andy Pedersen, næstformand Mikkel Due-Pedersen og kasserer Freja Hegnby takker af for denne omgang, mens den nye formand bliver Emilie Henriksen med næstformand Regitze Dyrehauge og kasserer Louise Schäffer. Det skriver Radikal Ungdom Lillebæltaksen i en pressemeddelelse.

”Det har været otte gode måneder for foreningen. Vi har formået at holde vores medlemstal stigende, aktiviteten højt, lavet kampagner og politik og været fanebagere for den ungradikale bevægelse i Lillebæltområdet, og herunder vores base Kolding. Jeg er stolt over hvor langt vi er nået, og giver en forening i bedste tilstand videre til det nye formandskab,” udtaler nu tidligere formand Andy Pedersen.

Den nye formand Emilie Henriksen ser frem til de nye udfordringer, men også det gode samarbejde som venter med at bære foreningen frem mod kommunalvalget i november måned. ”Jeg forventer et meget godt samarbejde sammen med Regitze Dyrehauge og Louise Schäffer. Jeg er meget beæret over at medlemmerne i RULA har givet os ansvaret for forening i det næste års tid og jeg ser frem til nogle fede arrangementer og et godt kommunalvalg sammen med Radikale Venstre,” udtaler den nye formand Emilie Henriksen.

Så alt i alt en stille og rolig overdragelse af foreningen, og over sommeren vil det tidligere formandskab være med til at sætte det nye formandskab ordentlig ind i tingene så de er klar til skolestart i August med gymnasie kampagne rundt i kommunerne.