Når der lige nu knokles på årets InnoCamp med at udvikle designmøbler, så hænger det sammen med, at Fredericia Furniture, deltager på campen med en udfordring. er én af de nye virksomheder på InnoCamp. Møbeldesignvirksomheden vil gerne have eleverne til at udtænke og udvikle en loungestol til ungdomsmiljøet. Og den opgave er eleverne gået til med stor begejstring, opfindsomhed og kreativitet. I løbet af campens 2. dag har flere nye stoletyper set dagens lys i hal 5 og 6 i Fredericia Idrætscenter.

Økonomichef hos Fredericia Furniture, Flemming Bisbjerg, har præsenteret opgaven for eleverne på innovationscampens første dag, og på i går eftermiddags besøgte han de arbejdende grupper. Han var meget tilfreds med det, som han så.

– Jeg kunne godt frygte, at de unge ville udtænke og beskrive noget, som allerede findes, men det er ikke tilfældet. Der er virkelig blevet arbejdet kreativt med spændende modeller, så, jeg er naturligvis meget spændt på, om Fredericia Furniture kan gå hele vejen til en topplacering i finalen.

Vinder billet til AWARD 2014

Udover Fredericia Furniture er det virksomhederne Fredericia Shopping, T. Hansen, Fredericia Kommune, Fredericia Idrætscenter og Spar Nord, der deltager på InnoCamp 2014. De har bedt de unge om at komme med bud markedsførings-og imagekampagner, på fremtidens bank og butik, hvordan idrætscentret gøres mere attraktiv for de 14-20 årige, hvad der skal skabes af nye events for at trække flere mennesker til bymidten, og hvordan gør man det mere attraktivt for de 15-25 årige at leve og bo i Fredericia.

I dag på campens sidste dag vil de knap 600 elever i hallen for alvor mærke presset på at blive klar til præsentationen af deres ide, koncept eller produkt. Der skal trænes i at lave den skarpe og præcise fremlæggelse, for de unge har kun få minutter til deres rådighed, når det gælder. Midt på eftermiddagen vil der stå seks hold på scenen i hallen i Fredericia Idrætscenter – ét fra hver virksomhed. Det bedste vinder InnoCamp 2014 med præmier og en adgangsbillet til deltagelse i Fonden for Entreprenørskabs store innovationsmesse, AWARD 2014, i MesseC den 20. november. Her skal vindergruppen nemlig på scenen for at præsentere deres ide for et stort publikum.

Det er 600 unge fra henholdsvis folkeskolernes 8. klasse og ungdomsuddannelserne der deltager i InnoCamp 2014.

(Foto: KVIST KOMMUNIKATION )