Oven på mandagens positive coronatilfælde fik Aalborg Håndbold onsdag morgen foretaget nye tests. De har nu svar på disse, og yderligere to spillere, Magnus Saugstrup og Lukas Sandell, er testet positiv for coronavirus.
 
Efter dialog med EHF, og for at begrænse smittespredningen, er torsdagens kamp i EHF Champions League mod RK Celje derfor aflyst.
 
– Vi er selvfølgelig utroligt ærgerlige over, at vi ikke får mulighed for at slutte gruppespillet ordentlig af i Jutlander Bank Arena i morgen. Men det vigtigste for os er nu først og fremmest at sørge for spillernes samt stabens helbred, og så må spillet på banen, for en stund, komme i anden række, siger direktør Jan Larsen.
 
Yderligere tests de kommende dage vil afgøre, hvorvidt vores kamp i HTH Herreligaen mod Århus Håndbold på søndag kan blive afviklet som planlagt.
 
Aalborg Håndbold er dermed oppe på tre smittetilfælde. Simon Gade, der testede positiv i mandags, er allerede i bedring, mens Saugstrup og Sandell begge har det fint omstændighederne taget i betragtning.