Mandag den 18. august startede Shell udrulningen af et nyt teknisk system i sine vaskehaller på i alt 101 Shell-ejede servicestationer i Danmark. Det gælder også på Shell på Vejlevej i Fredericia. Når teknikken er på plads, kan bilister som noget nyt vælge at blive siddende i bilens bløde sæder, mens den bliver vasket.

Med opgraderingen bliver det også muligt at vælge bilvask og derefter sætte sig til rette i bilen, mens man venter i kø. Herefter er det bare at køre ind, når der er fri bane – dvs. uden at skulle ud af bilen en gang til for at aktivere vasken.

”Kort fortalt betyder den tekniske opgradering af vores vaskehaller, at bilisterne får det lidt mere komfortabelt, når de vasker hos Shell. Det nye system gør, at du skal ud af bilen færre gange, og så kan du nu vælge de varme sæder og musikken i bilradioen, mens bilen bliver vasket. Hidtil har du altid skullet vente uden for vaskehallen, siger Søren Kruse, retail marketingchef i Shell og tilføjer.

”Det er naturligvis frivilligt, om du vil blive i bilen mens den vaskes, eller ej. Præcis som førhen kan du også vælge at vente ude i det fri. Det nye er, at bilisterne selv kan vælge. Jeg tror, at det er en nyhed, som rigtig mange bilister vil byde velkommen. Ikke mindst på en råkold lørdag formiddag i januar”.

Dyt for stop

Selv om teknikken bliver opgraderet, fungerer Shells vaskehaller stort set, som bilisterne er vant til.
Sammen med den nye teknik følger dog også en ny nødstopsfunktion, hvor bilisten kan stoppe en igangværende vask inde fra bilen. Det sker ved et simpelt tryk på hornet. Herefter modtager personalet en alarm og kommer med det samme til vaskehallen.

Sideløbende med den tekniske opgradering på de 101 stationer udskifter Shell sine vaskenøgler med nye vaskekort i kreditkortstørrelse. Kunder med vaskenøgler kan få nøglen vekslet til vaskekort på den station, hvor den er købt. Såvel udrulningen af teknikken som ombytningen til de nye vaskekort forventes med udgangen af året.

(Foto: Shell )