Sygeplejerske Lotte Duve er netop blevet ansat som ny oversygeplejerske på Urinvejskirurgi på Vejle Sygehus. Lotte Duve er 46 år og kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske i stråleterapien på Vejle Sygehus, hvor hun har været ansat de seneste 9 år.

Lotte Duve har gennem årene både arbejdet med og taget diplom i ledelse og kommer fremover til at stå i spidsen for urinvejskirurgien sammen med ledende overlæge Bettina Nørby. Urinvejskirurgi flyttede i slutningen af 2016 fra Fredericia til Vejle Sygehus, hvor afdelingens godt 100 medarbejdere nu holder til.

Og netop arbejdet med at få medarbejdere og patienter til at føle sig til rette på Vejle Sygehus er noget af det, Lotte Duve glæder sig til.

– Jeg glæder mig til at arbejde for at få alle – både medarbejdere og patienter – til at finde sig godt til rette efter flytningen sidste år. Det handler blandt andet om at få etableret gode samarbejder med de øvrige afdelinger på sygehuset, som er en del af de urologiske behandlingsforløb. Det er vigtigt, at vi lykkes med i fællesskab at få skabt nogle gode patientforløb, så vi kan holde fast i vores vision om at være Patienternes kræftsygehus, siger Lotte Duve i en pressemeddelelse fra Sygehus Lillebælt.

Lotte Duve tiltræder som oversygeplejerske den 1. juni.