Fredericia Kommune udbød i slutningen af juni 2014 totalentreprisekonkurrence for en ny multihal til Kirstinebjergskolen, afd. Havepladsvej. Udbuddet skete i omvendt licitation med en maksimal økonomisk ramme på 9,5 mio. kr. eksl. moms.

I alt har fire totalentreprisehold været inviteret til at afgive tilbud på opførelsen af multihallen. Holdet bag Jensen Træ Aps, Billund/Hansen arkitekter og Alectia Rådgivende Ingeniører A/S kunne på alle punkter leve op til bedømmelsesudvalgets kriterier om både funktionalitet, æstetik, byggeteknik og økonomi.

”Jeg ved, at de mange elever og lærere på Kirstinebjergskolen står og tripper for at få en ny spændende multihal opført på Afd. Havepladsvej, så de kan få idrætsundervisningen og mange andre bevægelsesaktiviteter til at blomstre på skolen. Det er derfor også meget glædeligt, at det er et enigt bedømmelsesudvalg, der nu indstiller til byrådet, at de gerne ser holdet bag Jensen Træ ApS opføre multihallen”, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Susanne Eilersen.

Hun fortsætter: ”Jeg håber, at alle godkendelser vedrørende anlægsprojektet nu kan komme i hus, for så ser det ud til, at de unge mennesker, lærerne, pædagogerne samt foreningerne vil kunne tage en ny multihal i brug, når de kommer tilbage fra sommerferie i august 2015”, slutter Susanne Eilersen.

Byrådet behandler bedømmelsesudvalgets indstilling på byrådsmødet den 6. oktober 2014.

Fakta:
Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej fungerer som overbygningsskole for 524 elever fra 7.-9. klasse. I dette skoleår har eleverne idrætsundervisning i Fredericia Idrætscenter, idet Kirstinebjergskolen ikke råder over tilstrækkelig halkapacitet.

Hallen er en multihal. Den skal kunne anvendes til en bred vifte af aktiviteter – både inden for idræt og som et stort fællesareal, der kan anvendes til andre større aktiviteter i løbet af året af både skole og foreningsliv.

Bedømmelsesudvalget har bestået af ni personer:
Børne- og Ungechef Claus Bülow, distriktsskoleleder på Kirstinebjergskolen Egon Sørensen, Lone Kleemann der er arbejdsmiljørepræsentant på Kirstinebjergskolen, idrætschef Keld Vestergård, afdelingsskoleleder på Havepladsvej John Agerholm, leder af Den kreative Skole Arne Jørgensen, idrætslærer på Kirstinebjergskolen Peter Holm, teknisk serviceleder på Kirstinebjergskolen Jens Peter Pedersen samt fagdommer arkitekt Kolja Nielsen fra CEBRA.

(Arkivfoto)