Rune Gundtoft tiltræder d. 1. april 2021 som ny chefgreenkeeper hos Fredericia Golf Club. Rune er 40 år og bor i dag i Kerteminde med kone og 2 børn. Rune og familien vil med stor sandsynlighed flytte til Fredericia eller omegn hurtigst muligt.

Rune er udlært greenkeeper fra Golfklub Lillebælt og har arbejdet som greenkeeper på Great Northern og efterfølgende har han været 1. mand i Barløseborg Golfklub. Senest var han ansat på Skjoldenæsholm som chefgreenkeeper til golfklubben lukkede.

– Vi tror på, at vi med Rune får en god chefgreenkeeper, som bringer en masse spændende og alsidige erfaringer med sig i bagagen som FGC vil få gavn af, oplyser Fredericia Golf Club.

Rune, der selv er lavhandicap golfspiller og ser frem til at begynde arbejdet i FGC.

– Foruden at være uddannet greenkeeper, har jeg min store interesse i golf der startede som spiller i Kolding golfklub for mere en 30 år siden. Jeg har arbejdet på flere danske golfbaner, senest som chefgreenkeeper på Skjoldenæsholm Golfcenter, oplyser Rune Gundtoft og fortsætter:

– Min kone, to børn og jeg bor i Kerteminde. Mine interesser ud over golfspillet, er det gastronomiske univers. Jeg elsker at tilbringe min tid i naturen. Om det er på golfbanen, eller hjælpe min ven med at fange sorthummer i Storebælt.

– Det er med den største ydmyghed, jeg overtager roret fra Martin. Det er en kæmpe opgave han har stået med. Særlig i forbindelse med det store dræningsarbejde der er fortaget. Jeg glæder mig utroligt meget til at varetage pasningen af Fredericia Golf Club. Og jeg glæder mig til at møde jer medlemmer på banen.