Zwei Grosse Bier Bar er Danmarks førende Bier Bar – hvor autentisk afterski alpestemning med dansk islæt er kendetegnet for konceptet.

Fredag den 29. august kl. 20.00 indtager Zwei Grosse Bier Bar Fredericia by. Direktøren bag kæden, Henrik Foget Jensen fortæller: da ejerne bag Diskotek ONE kontaktede vores koncern om at åbne en Zwei Grosse Bier Bar som franchiseforretning, passede det 100 % i vores målsætning. Inden udgangen af 2015 vil Zwei Grosse Bier Bar være repræsenteret med 15 steder inden for Danmarks 20 største byer.

Et håndværkerteam rykkede ind i ”de gamle biograf/diskoteks” lokaler i juni og har siden arbejdet intensivt, så der den 29. august vil stå en autentisk afterskibar, inspireret fra populære steder som bl.a. Kuhstall i Wagrain og Hinterhag Alm i Saalbach – alt efter et nænsomt indretningskoncept fra Zwei Grosse Bier Bar.

Åbningen fejres med den helt store ølfest. Fredericia bydes på ægte afterski stemning, fadølshanerne løber frit både fredag den 29. august og lørdag den 30. august. Begge dage fra kl. 20 og 2 timer frem.
Efter kl. 22 starter livemusikken og alt sælges i baren til ½ pris til kl. 24.00 – alle i Fredericia skal have mulighed for at komme ind og opleve konceptet bag Danmarks største afterskibarkæde. ½ pris på alt i baren hele natten torsdag og til kl. 24 fredage og lørdage, er en del af vores unikke koncept.

Oplevelsen og festen på Zwei Grosse Bier Bar er autentisk. Gæsten går fra gaden her i Danmark og ind i en helhjertet alpeånd – ind i en afterskifest som der ellers kun findes i alperne og nu på Zwei Grosse Bier Bar – i Danmark indtil videre, men også snart i Norge. Live musik både fredag og lørdag. Musikken leveres af udvalgte bands, hvor flere har haft Østrig som fast spillested i vintermånederne.

Personalet danser på baren, deler velvilligt ud af deres festhumør, svinger store 1 liters fadøl over disken og er selvfølgelig alle iført tyrolertøj. Gæsterne skal ikke kun sidde ved bordene, de skal op på dem, der skal danses og synges med på glad afterskimusik. Alle som har været på skiferie i alperne og til afterski kender ”Hey Baby”, ”Anton Aus Tirol”, ”Cowboy Und Indianer” -blandet med danske klassikere som: ”Volvo B18”, ”Det er mig som står herude og banker på…” og meget, meget mere…

Sortimentet i baren er som man finder på afterskistederne i Alperne – masser af forskellige øl, specielle afterski drinks som Jägerbombs, Fligende Hirch, Vodka Feige, shot og selvfølgelig store skummende fadøl. For at kunne følge med, er det blevet nødvendigt for Carlsberg at installere store fadølstanke på Fredericias nye ”gå i byen” centrum. Fremover vil det være tankvogne, som kommer til at pumpe øllet ind i restauranten.

Zwei Grosse Bier Bar – Fredericia er den 9. afterskibar i Zwei Grosse Bier Bar kæden og allerede efter åbningen her i Fredericia, begynder vores håndværkere på den næste Zwei Grosse Bier Bar. De andre 8 Zwei Grosse Bier Barer findes i Aalborg, Randers, Herning, Øster Hurup, Viborg, Skive, Horsens og Vejle.

Læs mere på http://www.facebook.com/pages/Zwei-Grosse-Bier-Bar-Fredericia/1422264791366811?fref=ts

(Foto: PR )