Politiet blev i nat klokken 03.45 tilkaldt til et solo-uheld på Hovedvejen ved Hedensted, hvor tre mænd fra Fredericia var kørt galt i en rundkørsel.

– De tre mænd kom kørende af Hovedvejen mod Hedensted i en personbil, da de på grund af for høj hastighed ikke kunne dreje i rundkørslen og rammer en lille grøft, hvor efter bilen til sidst standser ved et lille græsareal, oplyser vagtchef Kent Midtgaard Hansen fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Føreren af bilen, en 22-årig mand, undløber fra stedet sammen med en kammarat, der er 23 år. I bilen efterlader de en 27-årig mand, der er lettere tilskadekommen.

– De to mænd, der stak af fra bilen, finder vi kort efter og de blev anholdt. Den 27-årige mand blev kørt på sygehuset, men er sluppet uden alvorlige skader. Føreren af bilen, den 22-årige mand, er blevet sigtet for kørsel i spiritus- og narkopåvirket tilstand, slutter vagtchef Kent Midtgaard Hansen.

Vidner har forklaret til politiet, at bilen med de tre fredericianske mænd i, havde kørt med en hastighed på mellem 130 og 150 km/t.