Lørdag den 27. maj lægger Ungdommens Hus atter engang græs og scene til arrangementet Moshball Madness, som kombinerer fodbold og koncerter for hardcorebands fra ind- og udland. Kl. 15 fløjtes første kamp i gang hvor bands fra Tjekkiet, Belgien, Tyskland og Danmark spiller mod hinanden for land og ære. Endvidere spilles der om en pokal samt spillerækkefølgen for aftenens koncerter, således at dagens bedste fodboldhold er førstevælger til deres koncerts placering.

Det er i år syvende omgang af Moshball Madness og det fejres med små overraskelser i løbet af dagen og fri entré til fodboldkampene.

I år dyster følgende bands i turneringen: Lifesick (Danmark), Slope, Fourth Crusade (begge Tyskland), xviciousx (Belgien) og Eat Me Fresh (Tjekkiet). Der er lagt op til de helt store landskampe på den lille bane bag Ungdommens Hus. Aftenens koncerter sparkes i gang af tyske No Way Out 58, som ikke deltager i turneringen, men som blot ønsker at bidrage med god stemning og kampråb fra sidelinjen samt en smagsprøve på deres nye udgivelse forud for deres optræden på Support Our Scene Fest i C-byen 5. august.

Arrangementet er stablet på benene i et samarbejde mellem Ungdommens Hus, Switchblade Booking og Support Our Scene.

Facebook begivenhed: https://www.facebook.com/events/214758328940498