Mødrehjælpen søger frivillige, der vil være med til at starte en lokalforening med aktiviteter for børnefamilier og gravide i sårbare situationer og en butik med genbrug til børn.

Mødrehjælpen åbner lokalforening i Middelfart. Lokalforeningen kommer til at repræsentere Mødrehjælpen i lokalområdet, og er drevet af frivillige, som bl.a. skal lave sociale aktiviteter for børnefamilier og gravide og drive en Mødrehjælpen butik.

”Vi ved fra vores andre lokalforeninger, hvor stor en forskel det gør i familiernes liv, at frivillige møder dem i øjenhøjde og har lyst til at arrangere fællesspisning, sommerlejr eller være med til at afholde børnefødselsdagen, når man ikke selv har overskuddet og overblikket i hverdagen. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde den samme støtte til børnefamilier i Middelfart,” fortæller Lone Sørensen, frivilligkonsulent i Mødrehjælpen.

Mødrehjælpens lokalforeninger bliver drevet af frivillige. Lokalforeningen i Middelfart er i sin begyndelse, og derfor søger Mødrehjælpen lokale ildsjæle, der har lyst til at være til at starte lokalforeningen.

”Det er en unik mulighed for at få erfaring med at starte en lokalforening fra bunden, få indflydelse på foreningens arbejde og samtidig gøre en forskel for gravide og børnefamilier i sårbare situationer i lokalområdet. Vi håber, at mange har lyst til at være med i den spændende opstart,” siger Lone Sørensen.

Genbrugsbutik med børnetøj
En central del af arbejdet i Mødrehjælpens lokalforening i Middelfart er at drive en butik med genbrug til børn. Men det er endnu ikke bestemt, hvor butikken skal ligge.

”Butikken er en vigtig del af lokalforeningen. Overskuddet fra butikken går direkte til lokale aktiviteter for gravide og børnefamilier i sårbare situationer og til Mødrehjælpens landsdækkende, professionelle rådgivning. Derfor hører vi også gerne fra frivillige, der vil bruge deres erfaring med butiksarbejde til at drive butikken og fra frivillige, der har lyst til at stå i butikken,” fortæller Lone Sørensen.

Hvis du er interesseret i at være frivillig i Mødrehjælpens nye lokalforening og butik i Middelfart, kan du kontakte Lone Sørensen fra Mødrehjælpen på mail: los@moedrehjaelpen.dk.

Mødrehjælpen afholder informationsmøde torsdag den 31. august kl. 19.00 – 20.30 i Østergades forsamlingshus (dagligstuen), Østergade 33, 5500 Middelfart – alle interesserede er velkommen!