14 dage inden Casper Johansens sidste spillerkontrakt udløber, har han underskrevet en aftale for den kommende sæson som assistenttræner. Casper Johansen træder dermed ind i trænergruppen i Middelfart Boldklub og har første arbejdsdag i det nye job d. 5. juli.

Casper Johansen spillede sin sidste kamp på topplan d. 5. juni, hvor 2-1 sejren over BK FREM sikrede Middelfart Boldklub en plads i den nye landsdækkende 2. division.

– Da Casper Johansen underskrev sin sidste spillerkontrakt i december 2019, talte vi første gang om muligheden for en trænergerning i Middelfart Boldklub. Casper har et godt fodboldhoved, og han har stærke menneskelige kvaliteter. Det er naturligt, at når en Middelfart-legende som Casper indstiller karrieren, så tager man en snak om mulighederne for at fortsætte samarbejdet på anden vis. Det lå derfor lige for at udvide trænerteamet og indlemme Casper i dette. For en god ordens skyld skal det også nævnes at Casper bliver træner i Middelfart af gavn og ikke pga. hans navn. Vi forventer at han tager ansvar og bidrager fra 5. juli, og gør vores i forvejen stærke trænerteam endnu stærkere, udtaler sportschef Søren Godskesen om ansættelsen af Casper Johansen.

– Fodbold har været en stor del af min hverdag siden jeg var en lille dreng og af samme årsag har jeg haft svært ved at se en hverdag helt uden fodbold for mig. Jeg har haft min daglige gang i Middelfart i de sidste 7 år, og det har længe været en prioritet for mig at fortsætte i klubben. Jeg er glad for at klubben har haft samme tilgang og vi er lykkes med at lave en aftale for den kommende sæson. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang i min nye rolle, og være med til at sikre den fortsatte udvikling i Middelfart Boldklub, udtaler Casper Johansen om sit nye job.

Trænerteamet i Middelfart Boldklub består fortsat af cheftræner Jens Letort, assistenttræner Thomas Thinggaard, målmandstræner Danny Carlsen og nu også Casper Johansen.

Skriv en kommentar