[the_ad_group id="9231" blog_id="9"]

Therese Krogh Andresen, der driver Me Mori i Prinsessegade, har i et par måneder haft eleven Nynne Nova Boytler Kidmose ansat. Det er første gang, at Me Mori har en elev ansat, fortæller Therese.

Vi har besøgt den lille butik før åbningstid, hvor Therese og Nynne er mødt ind. Forleden dag var Therese alene på arbejde, og det føltes helt forkert for hende. Det er meget sigende for den start på Nynne har fået hos Me Mori, hvor Therese og den nye elev har fundet ind i et godt samarbejde fra dag et, der var d. 29. september, hvor Nynne startede i praktik og tre uger senere startede som elev.

27-årig Nynne, der til dagligt bor på Midtfyn, har taget grundforløbet som guldsmed på EUC Lillebælt, og hun skal undervejs i læretiden på fire hovedforløb og til en afsluttende svendeprøve. Men hvorfor er Nynne startet på uddannelsen? Det spurgte vi hende om.

»Jeg kan godt lide håndværket og der er meget forskelligt at lave. Der er noget nyt at lære hele livet,« siger Nynne og får et nik fra Therese.

I knap to måneder har Nynne haft sin daglige gang i Me Mori, og det været en god start for både hende og Therese.

»Det har været fantastisk indtil videre, og det har været en helt ukompliceret start. Vi har det virkelig godt sammen, og har løbende fundet ud af, at vi har fællesbekendte,« siger Nynne.

[the_ad_group id="9228" blog_id="9"]

Med julen lige for døren, så giver det også Therese ekstra muligheder nu at have Nynne at trække på.

»Hvis jeg stod selv, så kunne jeg ikke nå at støbe en gang til, ,en det kan jeg nu, siger Therese.

Man kan købe forskellige ting hos Me Mori, der er færdigproduceret og ligger klar på hylderne, men skal man have lavet noget mere specielt og skal have det klar, så har Therese en tommelfingerregel.

»Jeg vil gerne have det at vide et par uger før, at man skal bruge det , men vi kan især trylle, når det kommer til sådan noget tæt på jul,« slutter hun med et smil.

[the_ad_group id="9224" blog_id="9"]