[the_ad_group id="9231" blog_id="9"]
Therese Krogh Andresen åbnede Me Mori i Prinsessegade den 23 februar, udover at være blevet taget godt i mod så satser Therese nu 100 procent på sin lille guldsmedje.

Fredericia AVISEN erfarede, at Therese Krogh Andresen opsagde sit job i går, ikke fordi det ikke var interessant, men fordi hun vil satse 100 procent på sin guldsmedje Me Mori.

therese
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN
Jeg kommer ind i den lille guldsmedje og Therese sidder på sin vante plads, hendes normalt energiske hund er gået kold. Bag hende sidder en veninde, som er på besøg, hun sidder også og sysler med smykker.

“Jeg sagde op på Cafe Mums i går, nu har jeg gået i flere måneder og tænkt over det. Det udvikler sig ikke, hvis jeg går i den samme tommerom, og skal det udvikle sig må man træffe nogle valg”, siger Therese.

therese
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Therese er en ægte fagnørd, midt i snakken om den nye tilværelse som fuldtidssmykkedesigner og guldsmed, viser hun mig nogle smukke perler. “Det er Tahitiperler, prøv at se de skaller her fra muslingen”, siger Therese. Hun har netop fået en sending Tahitimusilnger frem som skal være med til at vise kunderne, at perler ikke altid er runde og hvide. “Tahitiperlerne kommer fra Tahitimuslingenrne og muslingen skal være tre år før de laver deres første perle. De skaller jeg har fået er fem år gamle” siger Therese.

therese
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN
Hvad gik dine tanker ud på med at være her fuld tid?
“Jeg er nødt til at være her 100 procent, hvis det skal være 100 procent. Skal der være overskud til  markedsføring og nye smykker bliver jeg nødt til at prioritere Me Mori og min passion. Så derfor gik de fleste af mine tanker på, om det kunne bære. Da jeg åbnede døren første gang til butikken, var der så det kunne køre med de timer, at jeg havde åbent, og det har været stabilt i flere måneder. Jeg er blevet taget godt i mod og folk bliver ved med at komme ind ad døren”, siger Therese med et stort smil på læben.

Så fra 1. juli er er Therese fuldtidsguldsmed og Me Mori i Prinsessegade.

Foto: Therese Krogh Andresen
“Det bliver vildt, men jeg glæder mig til mere tid til mine smykker uden andre bekymringer end min egen butik”, afslutter Therese.
https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det
[the_ad_group id="9224" blog_id="9"]