I anledning af sommeren er der planlagt mange sjove aktiviteter i GIVSKUD ZOO. Blandt andet er det normale fodringsprogram udvidet med flere dyrearter. For eksempel kan du komme helt tæt på GIVSKUD ZOOs bisonokser og være med til at give dem gulerødder. Måske kommer en af de små kalve også helt hen til dig.
Også ved kamelerne kan du være med til fodringen og give dyrene gulerødder.
Vores nye brune edderkopaber, som rykkede ind i parken i april, er også på programmet.
Og endelig kan du se med, når lemurerne får frisk frugt

– Ved fodringerne plejer dyrene at komme ekstra tæt på formidler og gæster, så det er en god mulighed både for at se dem og lære mere om dem, fortæller biolog i GIVSKUD ZOO, Nadia Schilling i en pressemeddelelse.

Vær med til at vække dyrene
Udover de mange fodringer har vi også udvidet vores Go’morgen Zoo-program, så gæster hver dag kan komme med rundt til udvalgte stalde og vække dyrene. Det foregår fra kl. 8.00 til 10.00.

– Vores ture bag kulisserne er efterspurgt, og her i sommerperioden har vi skruet op for antallet, så ekstra mange kan få chancen for at se nogle af dyrene i stalden. Det plejer især at være populært at klø næsehornene bag ørerne og give dem æbler, siger Nadia Schilling.

Få chancen for at sove på savannen
I sommerperioden kan gæster også få chancen for at sove ved savannen i GIVSKUD ZOO.

– Vores afrikanske teltlejr bruges ofte af skoleklasser, men i sommerperioden giver vi familier mulighed for at booke sig ind. Så sover man med næsehorn, kafferbøfler og gnuer som nærmeste naboer, fortæller Nadia Schilling.

SommerXtra-aktiviteterne foregår fra lørdag den 1. juli til fredag den 4. august 2017.

Det udvidede SommerXtra fodringsprogram:
11.00: Kameler
11.30: Ulve
12.30: Bisoner
13.00: Gorillaer
13.00: Edderkopaber
13.45: Lemurer
14.00: Sulawesimakakker
14.30: Løver (hør om løver dagligt, fodring på onsdage)
15.30: Kæmpeodder
16.15: Xtra gorillafodring