Det er lige før, at vi kan kalde Magtens Korridorer vores ”husorkester”!
I år er nemlig 6. gang siden de åbnede Orange Scene på Roskilde, at de skal være med til at levere stemning til Rock Under Broen.
Og det er ikke en tilfældighed – bandets altid uhøjtidelige tilgang til tingene og det aldrig svigtende humør, passer nemlig rigtig godt til Danmarks hyggeligste publikum.
I efteråret udgav Magtens Korridorer deres femte album ”Før Alting Bliver Nat”, med 11 nye sange, der viser et band i absolut kreativ topform. Sangene er et postkort fra rockhimlen, et visitkort fra sandhedens gader, en hyldest til den store rocklyd!
Magtens Korridorer har i løbet af de seneste 10 år rejst sig til et stort smukt uafviseligt rockbæst, og beviser også på albummet, at de både mester det mørke og det melodiske, men altid med en pågående energi.

De nye sange er naturligvis også en del af koncerten til Rock Under Broen, men vi bliver naturligvis heller ikke snydt for deres gamle ørehængere, som f.eks. ”Lorteparforhold” og ”Picnic (På Kastellet)”.

– Vi glæder os til at se Magtens Korridorer, når de igen kommer til Rock Under Broen og demonstrerer deres dejlige ukomplicerede og upolerede rock med deres altid dynamiske sceneoptræden, oplyser Brian Schou Larsen fra Rock Under Broen.

(Foto. PR )