Børnefilmfestivalen henvender sig til børn i alderen 3 – 13 år og deres og viser hver dag 3 populære børnefilm, som udvælges med fokus på kvalitet og underholdningsværdi. Der er gratis adgang til Børnefilmfestivalen, så alle kan deltage. Udover filmene, som vises på storskærm, vil der også være underholdning, forskellige aktiviteter og konkurrencer.
Ud over Solkampagnen (Kræftens Bekæmpelse) og Hold Danmark Rent, kommer blandt andre også Rynkeby og deler smagsprøver ud, ligesom Finn og Jake fra Eventyrtid kommer og leger med alle børnene.

”Med Børnefilmfestivalen ønsker vi, at give danske børn muligheden for en gratis oplevelsesrig dag med familien eller vennerne. Et af vores vigtigste mål er, at Børnefilmfestivalen skal være en årligt tilbagevendende event, der til næste år, og årene efter, vil besøge endnu flere byer og børn.”

Børnefilmfestivalen siger nej til mobning!

Alle børn har ret til at være glade hver dag. Børnefilmfestivalen er mobbe-fri zone, og deltager aktivt i kampen mod mobning. På festivalen kan du høre om Mobsquad fra Red Barnet Ungdom, som til hverdag bekæmper mobning på skoler, og se små film om mobning. Så stop mob og tag i stedet på filmfestival og mød nye venner! Derudover kommer Margerita Diaz og synger og danser til caribiske rytmer. Og så har hun skrevet en sang om mobning, som alle kan danse til.

Programmet:
D. 2.-3. august, Fredericia

Lørdag
11.00: Bennys Badekar
12.00: Eventyrtid
12.30: De Fantastiske 3
13.00: Rio
14.30: Kortfilm
15.00: Margerita Diaz (livemusik)
15.20: Olsenbanden på dybt vand

20.00: Olympus has fallen (forældrefilm)

Søndag
11.00: Min Søsters Børn i Ægypten
12.30: Eventyrtid
13.00: Valhalla
14.30: Dem derovre og de andre
15.00: Sådan træner du din drage

20.00: Aftenfilm, Spies og Glistrup (forældrefilm)

(Foto: PR )