Selvom ingen i Danmark løb med 1. præmierne i Eurojackpot og Lotto, var der alligevel fire nye Lotto-millionærer i weekenden.

Fredag aften løb en heldig tysker fra Rheinland-Pfalz med 1. præmien i Eurojackpot, og der var ingen, der havde 7 rigtige i Lottotrækningen lørdag aften. Men det betyder ikke, at weekenden var millionærløs.

For selvom 1. præmien i Eurojackpot gik til en tysker, var der to heldige danskere, der vandt en 2.præmie på 1.454.403 kroner. De to heldige 2. præmievindere er henholdsvis en spiller fra Randers, der har købt sin kupon på nettet, og en spiller fra Nørresundby ved Aalborg, der har købt sin kupon i Føtex, der ligger på Vestergade i Nørresundby.

Danske Spil oplyser, at de endnu ikke hørt fra vinderen med kuponen fra Føtex i Nørresundby.

Lørdag aften startede den nye millionærgaranti i Lotto. Indtil i lørdags blev én heldig spiller udtrukket hver uge, af alle de kuponer med en gevinst på. Den person vandt så millionærgarantien på 1. million kroner. Det har vi ændret på, så der fremover udtrækkes to millionærgarantier blandt alle spillede rækker. Det betyder, at din kupon pludselig bliver meget mere værd, da du kan vinde Millionærgarantien ved blot at være med.

I denne uge kommer de to heldige vindere fra henholdsvis Aalborg og Rudersdal kommune. Aalborgenseren har sikret sig sin gevinst via sit plusabonnement, hvor den anden vinder har sikret sig gevinsten via et kupon køb gennem nettet.

Danske Spil kontakter begge vindere fra Lottotrækningen.

Da der ikke var nogen som vandt 1. præmien, er puljen steget til 10 millioner kroner, som kan vindes fra på lørdag. Der var heller ikke nogen vindere af Jokeren, og derfor vokser Joker-puljen til 11 millioner kroner, der kan vindes allerede på onsdag.

Lotto-tal: 3, 9, 11, 13, 18, 25, 35

Tillægstal: 20

Jokertal: 2, 1, 6, 3, 2, 1, 3