Hver uge er der 130.000 vindere på Lotto, og hver uge har Danske Spil en vinder af millionærgarantien. I foregående weekend kom gevinsten dog som en større overraskelse end normalt. En århusiansk mand i 50erne løb afsted med millionen, selvom han aldrig havde hørt om millionærgarantien. Gevinsten blev vundet via Plusabonnement.

– Det jo ikke ofte folk ringer til mig på hemmeligt nummer, og heller ikke ofte jeg tager telefonen når hemmeligt nummer ringer. Men det valgte jeg at gøre den dag – det viste sig jo at være meget klogt.

Sådan udtalte vinderen af millionærgaranten fra forrige lørdag sig til Danske Spil, da han skulle beskrive momentet, hvor han fandt ud af, at han havde vundet.

”Jeg var i fitnesscenteret, da min telefon pludselig begyndte at ringe, og da jeg så fandt ud af, at jeg havde vundet den store gevinst, blev jeg målløs. Det var godt nok den bedste tur i fitnesscenteret i lang tid. Spørgsmålet er om den tur i fitness nogensinde kan overgås? Siger den glade vinder fra Aarhus

Selvom vinderen blev meget begejstret for gevinsten, var han dog lidt i tvivl om, at det var rigtigt, at det netop var ham som vandt.

”Jeg har faktisk spillet Lotto i mange år, men om jeg skulle vinde en million kr.? Det troede jeg godt nok ikke på. jeg er stadig lidt i tvivl om, at gevinsten virkelig tilhører mig, siger den overraskede vinder.

Da han så hørte han havde vundet den i millionærgarantien, begyndte tvivlen for alvor at forplante sig hos vinderen.

”Jeg havde aldrig nogensinde hørt om millionærgarantien. Det er måske lidt komisk, at jeg vinder i noget, jeg ikke havde hørt om. Men altså – jeg tager da gerne imod gevinsten, når den nu kommer til mig, siger den grinende vinder i telefonen.

Gevinsten kom da også på et dejligt tidspunkt for den glade vinder.

”Jamen, da jeg først fik bearbejdet nyheden om min gevinst, var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvad den skal bruges på. Jeg skal betale det gæld af, som jeg har tilbage, også skal jeg forsøde min tilværelse” slutter vinderen