Mændene havde lejer sig ind i et sommerhus på Vestkysten, hvorfra de tog ud og begik indbrud


De to blev dømt for fem indbrud begået i blandet andet Oksbøl, Varde, Nørre Nebel og Grindsted i starten af februar i år. Det viste sig, at de havde lejet et sommerhus i Vejers, hvor de opholdt ind imellem indbruddene. I Retten erkendte de enkelte af indbruddene.
De er begge også blevet udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år. De modtog dommen.

Det er Udlændingekontrolafdeling Vest i Padborg, der har efterforsket sagen.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi bestående af operativt personale, efterforskere og analytikere. UKA Vest er placeret i Padborg – tæt på landegrænsen til Tyskland.
UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen – eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland.
På vegne af Dansk Politi hjemtager UKA Vest personer, der eksempelvis pågribes i Tyskland med tyvekoster fra Danmark. Det sker igennem europæiske arrestordrer, og personerne strafforfølges efterfølgende i Danmark for den begåede kriminalitet.
UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland. I grænseregionen patruljerer UKA Vest, Landespolizei og Bundespolizei sammen i fælles patruljer for også operativt at bekæmpe den grænseoverskridende kriminalitet.
Smugling over landegrænsen til Tyskland har et særligt fokus i UKA Vest og en særlig Politi- og Toldenhed i Padborg gennemfører på baggrund af analyser og efterretninger indsatser rettet mod indsmugling af narkotika, våben, højt beskattede varer m.v.

1 KOMMENTAR

  1. Deres dna skal da udvises permanent, Kun 6 år, hvad er det der er gang i her? De skal slet ikke have lov til at være i EU, Det er omrejsende organiserede kriminelle der arbejder for en stor organisation af mafia bosser.

Skriv en kommentar