’Brandvæsenet kan ikke slukke knallertbrande uden politieskorte’, ’de unge keder sig, derfor laver de ballade’ osv. osv. Hvor er jeg dog træt af den evige polemik, der altid skal være omkring Skovparken.

Faktum er, at der bliver lavet ballade. Det gør der alle steder, men især i og omkring Skovparken.
Faktum er, at boligforening, politi og kommune gør en kæmpe indsats for at forebygge det postyr, der sker og vil komme til at ske.
Faktum er, at der bor rigtig mange mennesker i Skovparken, der alle er lovlydige, helt nede på jorden, som bare passer deres skole og arbejde. Mon ikke de er rigtig trætte af, at det trælse ghettolabelrygte bliver ved med at jagte dem. Når pressen så blusser op for den negative omtale, så kan man starte forfra med de dårlige historier..

Selvfølgelig er det ikke i orden, at brandvæsenet og politiet ikke kan få lov til at gøre deres arbejde. Det kan få fatale følger, hvis det en dag ikke er en knallert eller en bil, der står i flammer. Men det er heller ikke i orden, at der kastes masser af kommunale skattekroner efter noget, som alt for mange gange ikke ser ud til at have nogen eller meget ringe effekt. Noget må der ske, for status quo er ikke holdbart.

Kristina Jørgensen
Medlem af Social- og Sundhedsudvalget (DF)
Bakken 15, 6640 Lunderskov