En 31-årig mand fra Kolding har fået to sager om blufærdighedskrænkelser på halsen, efter uacceptabelt opførsel på Bobs Juicebar i Jernbanegade i Kolding.

Den 27. januar 2016 kl. ca. 17.00 er den 31-årige tiltalt for, at have indfundet sig på Bobs Juicebar og have krænket en kvinde, som arbejder på stedet samt to ukendte kvindelige kunder, idet han til dem udtalt, at den ene af de to kvindelige kunder lignede en han kendte ved navnet Louise, som han engang havde givet fingeren, alt imens han med sin ene finger viste, hvorledes han havde givet ‘Louise” fingeren, samtidig med at han lavede “samleje” bevægelser med kroppen, hvilket var egnet til at krænke deres blufærdighed.

Dagen efter, den 28. januar 2016 kl. ca. 17.45, er den 31-årige igen på spil i Jernbanegade i Kolding, hvor han denne gang råber til en kvindelig ansat på Bobs Juicebar, at han vil “bolle” hende, ligesom han, mens han stod uden for ruden ind til butikken med sin ene hånd foretog onanibevægelser foran skridtet på sig selv, hvilket var egnet til at krænke kvindens blufærdighed.

Der nedlægges endvidere muligvis påstand om erstatning til kvinderne samt en bødestraf til den 31-årige, hvis han bliver fundet skyldig i anklagerne mod ham.

Der falder dom i dagen den 19. april ved Retten i Kolding.