Studieåret på Koldings uddannelser bliver skudt i gang med en stor koncert den 8. september. Arrangørerne har allerede offentliggjort, at Rasmus Walter optræder, og nu er også Kongsted og Kellermensch også skrevet på plakaten.

Gensyn med Kongsted
Kolding har netop haft glæde af et af de nye navne, da DJ og producer Kongsted spillede til fredagens Grøn Koncert, og arrangøren glæder sig til at gentage succesen.

-Kongsted er kendt for at skabe en helt fantastisk feststemning, når han står bagved sin pult. Han har vundet stribevis af priser og optræder mange af årets festivaler, fortæller Malu Møller fra Studieby Kolding.

Kongsted har et imponerende bagkatalog, og hans tracks er tilsammen blevet streamet mere end 39 millioner gange. Kongsteds største, kommercielle succeser til dato er sangene ”Whine Dat” (mere end 11 millioner streams), og ”Chuck Norris” (mere end 13 millioner streams). Sangen ”Gimme Love” er lige blevet udgivet, og bliver uden tvivl et af årets sommerhits. De seneste år har Kongsted bevaret positionen som en af Danmarks bedste DJ’s.

En fed streg under rock
Det danske rock/metal-band Kellermensch gør Rasmus Walter og Kongsted selskab på scenen, og sætter en fed streg under ”rock” til StudieRock.

Kellermensch tog anmelderne med storm i både ind-og udland, da de i 2012 udgav deres selvbetitlede debutalbum. Med deres slagkraftige, mørke, melankolske sange og et intenst liveshow gik de sejrsgang på de store scener i Europa

Da Kellermensch optrådte til Spot Festival i år kvitterede musikmagasinet Gaffa med seks ud af seks mulige stjerner og skrev blandt andet:

“Kellermensch er tilbage. Efter aftenens koncert på Spot Festival har de efterladt publikum sultne, men kræsne. En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage.” Den 8. september får Koldingenserne mulighed for at opleve et at de meste intense livebands i Danmark.

-Vi har virkelig noget for enhver mag på plakaten til StudieRock. Vi håber at programmet kan trække en masse tilskuere til byens campusområde. Der er i hvert lagt op til fede koncertoplevelser og fest den 8. september siger Malu Møller.

Det er fjerde gang Kolding Kommune og de videregående uddannelser starter studieåret med en stor koncert, og sidste års StudieRock trak omkring 8000 tilskuere til.  Alle er velkomne til koncerterne med Rasmus Walter, Kellermensch og Kongsted. StudieRock er gratis og finder sted nede ved Campusområdet fra kl. 17.00 til 23.30. Der sælges øl, vand og mad fra boderne på koncertpladsen.

Det er Studieby Kolding som står bag StudieRock 2016 i samarbejde med Designskolen Kolding, UC-Syddanmark, IBA – Erhvervsakademi Kolding, Syddansk Universitet, Musik Kolding og Kolding Kommune med bidrag fra Erhvervsgruppen Kolding, YouSee, VUC og HF m.fl.

Spilleplan for StudieRock

16:00 Pladsen åbner

17:00 Velkomst

17.05 Lokalt opvarmningsband

18:30 Rasmus Walter

20:15 Kellermensch

22:15 Kongsted

23:30 Pladsen lukker

Link til facebookevent: https://www.facebook.com/events/1854424904821902/?active_tab=about

Hjemmeside: www.studierock.dk